www.portservice.net Produkter Ma. 19. mars 2018

Helgeland Portservice AS

Havnegata 35

8663 Mosjøen

Vis på kart

 

Tlf 922 50 570

portservice@nax.no

Produkter og tjenester

 

Lindab

Lindab produserer alle porter og reservedeler på egen fabrikk i Danmark. Med den korte avstanden fra Danmark til Norge, samt vårt landsdekkende nettverk av Lindab PortXperter, er vi i stand til å tilby noen av markedets korteste leveringstider.

Komplette port- og logistikkløsninger fra én leverandør

Med alt fra industri- og hurtigporter til ramper, værtetninger og komplette lastehus er Lindab totalleverandør av individuelle port- og logistikkløsninger i Lindabs velkjente kvalitet. Med vårt landsdekkende nettverk av Lindab PortXperter, behøver du kun én leverandør som kan betjene deg og din virksomhet.​

Skreddersydde løsninger etter ditt behov

Med vårt brede sortiment av industriporter, ramper og værtetninger samt et omfattende tilbehørsprogram, kan Lindab PortXperter skreddersy port- og logistikkløsninger etter dine egne behov. Et stort utvalg av farger og mange kombinasjonsmuligheter, gir vi samtidig stor frihet til utforming og design.

 

 

Garasjeporter

Vi forhandler porter fra bl.a. Ryterna, Raynor og Novoferm. Dette for å gi deg som kunde mange valgfriheter. Det gjør at du kan få din port akkurat slik du vil ha den. Vi hjelper deg å finne den porten som passer deg og dine behov best. 

 

 

Industriporter

Vi kan hjelpe deg med ulike portløsninger til industrien. Vi kan gi tilbud på leddporter, rulleporter, dukporter, rullegitter og sjalusier, skyvegrind med gjerde og andre porter. Ta kontakt om ditt prosjekt så skal vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg. 

 

 

Vi har det meste du trenger til din port! Ta kontakt så hjelper vi deg. 

 

 

Tjenester

Vi utfører servicer og reperasjoner på alle typer porter, og har det meste av reservedeler på lager. Vi monterer nye porter og hjelper deg med demontering av gamle porter. Ta kontakt for tilbud på ny port fra oss! 

Helgeland Portservice port service porter industriporter industri garasjeporter garasje automatisk portåpner fjernstyring dør dører bygg anlegg hus næring næringsbygg Lindab Beynor
lokal forhandler leverandør Mosjøen Mo i Rana Sandnessjøen Brønnøysund Helgeland Nordland Trøndelag Norge
web: info helgeland